DLA PIPER ADVISOR FOR A DAY 2021
M&A esettanulmány verseny


 

Kedves Érdeklődő!

Az alábbi néhány pontban megismerheted – a joghallgatók számára meghirdetett Lawyer for a Day társ-szervezésében – a gazdasági karok hallgatóit megcélzó, DLA Piper Advisor for a Day M&A esettanulmány versennyel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

A verseny rövid ismertetése

Az idei alkalom lesz a DLA Piper Hungary immár nyolcadik alkalommal meghirdetett Lawyer for a Day versenye és az első „special edition”, amely során az Advisor for a Day megmérettetés keretében a gazdasági karok vállalati pénzügyek és tranzakciós tanácsadás iránt érdeklődő hallgatóit is versenyre hívjuk. A program létrehozásával a kezdetektől arra törekedtünk, hogy valós irodai munkakörnyezetben, a jogi és pénzügyi tanácsadók mindennapi kihívásain keresztül nyújthassunk bepillantást az iroda mindennapi munkájába.

A DLA Piper Advisor for a Day M&A esettanulmány verseny két online fordulóból áll. Az 5 legjobban teljesítő versenyző meghívást kap a döntőre. A döntő részleteiről november elején teszünk közzé további információkat.

A nevezés

Elsősorban végzős alapszakos vagy mesterszakos, a vállalati pénzügyek és tranzakciós tanácsadás iránt érdeklődő gazdasági karok hallgatóinak nevezését várjuk. A versenyre egy rövid, online vállalati pénzügyekkel kapcsolatos kvízzel egybekötött regisztrációs folyamatot követően nevezhetsz.

A verseny menete

október 01. – október 17. Első forduló, egyben regisztrációs időszak
október 18. – október 24. Első forduló kiértékelése
október 25. – november 1. Második forduló
november 02. – november 4. Második forduló kiértékelése
november 05. Az 5 legjobb eredményt elérő versenyző meghívása a döntőre
november 11. – november 12. A verseny döntője és eredményhirdetés


A döntő menete

Az idei döntő során az 5 legjobb eredményt elérő gazdasági hallgató és a 10 legjobbnak bizonyult joghallgató közösen dolgozik majd a feladatkiírásban megjelölt Ügyfél gazdasági és jogi érdekeinek érvényesítésén. 

A verseny díjazása

Az értékes nyereményeken túl, a döntő minden résztvevője interjú lehetőséget kap a DLA Piper Business Advisory Kft.-hez. 

További részletek

A korábbi versenyeinkről készült beszámolókat itt érhetitek el.

Az alábbi linken pedig a DLA Piper 2020 szeptemberi, on-line lezajlott Lawyer for a Day International döntőjébe kaphattok bepillantást. 

Kérdésed van?

Bármilyen további kérdés esetén keresd Kovács Flórát, a flora.kovacs@dlapiper.com e-mail címen.

Bízunk benne, hogy rövidesen a versenyzőink között köszönthetünk! Próbáld ki magad egy komplex, üzleti és jogi környezetben!

 


Jelentkezés


Az alábbi űrlap kitöltésével (regisztrációs adatok és az első forduló kérdései) jelentkezhetsz programunkra.

DLA Piper Business Advisory Kft.

MOMentum Irodaház

1124 Budapest, Csörsz u. 49-51

T: +36 1 510 1100

 

Email:
businessadvisory-hungary@dlapiper.com